10 cadeaus voor hem < €50

18 november 2016

10 cadeaus voor hem < €50

Gezelligheid, dat is waar ik eerst aan denk bij de feestdagen. De Kerstboom, lampjes en kaarsen, het familiediner… 

Natuurlijk horen er ook cadeautjes bij. In veel families bepaalt het lootje trekken voor wie jij een cadeau moet kopen. Moet jij dit jaar iets voor een man kopen en ben je op zoek naar een cadeau dat minder dan €50 kost?

Ik heb aan je gedacht en heb een fijn lijstje voor je samengesteld, voor elke man wat wils.

Levensgenieter

Life can be good. Bij de haard met wijn of whisky bij de hand in het Radiant glas of schenk een fris drankje uit de Rare karaf .

 

Sporter of avonturier 

Hij gaat sporten of op reis en neemt mee: Dopper Steel een stoere waterfles met grote inhoud en een lichtgewicht hamamdoek voor na het douchen, de sauna, het strand …

 

Gentleman

Natuurlijk wil hij goed voor de dag komen en is hij best een beetje ijdel.  Verras hem met originele manchetknopen gemaakt van Apple toetsen, of een set van 2 Mr Snake armbanden van Silis.

 

Pietje precies

Of eeuwige telaatkomer? Flip, Cube of Clork zijn echte design klokken. De ene klein maar met een groots geluid, de andere een opvallend item in een manneninterieur.

Gadget lover

Smartphone en lege batterij… Slechte combinatie! De extra lange laadkabels en batterij booster zorgen voor comfortabel laden.

  

Traditionele man? Dan is het Personalife notaboekje wellicht iets voor hem. Van A-Z te personaliseren.

 

Een groter budget? Bekijk hier alle cadeaus voor mannen.

 

Tot en met 31/12/2016 worden alle cadeaus gratis verpakt*. Een cadeauverpakking op mannenmaat, in stoer wit en zwart. Bovendien krijg je er gratis 4 stickers bij om je geschenk te personaliseren. Zomaar, omdat ik het fijn vind dat jij klant bij Mister Louis bent. 

  

Een vraag over één van onze mannencadeaus? Ik help je graag via info@misterlouis.be.

 

Liefs,

Inge

 

* Gratis cadeauverpakking: Mister Louis draagt bij aan een goed milieu en houdt niet van papierverspilling. Daarom verpakken wij enkel cadeautjes als jij dit expliciet vermeldt in het vak voor opmerkingen bij de checkout.Reageer


Ook in Blog

Waarom je nu naar de sauna moet gaan
Waarom je nu naar de sauna moet gaan

18 januari 2017

Het is bibberen geblazen deze week met temperaturen die flink onder nul duiken. De ene warmt zich op met warme chocomelk, de andere aan de haard na een flinke wandeling. Maar wil je écht de koude uit je lijf jagen dan ga je naar de sauna.

Plan alvast wat quality time voor jullie beiden en ontdek in deze blog de voordelen van een saunabezoek. 

Lees meer

Proost op een fijn 2017 met Negroni!
Proost op een fijn 2017 met Negroni!

27 december 2016

Inspiratie nodig voor een lekker drankje om het jaar af te sluiten of 2017 in te zetten? Wij probeerden Negroni uit, en serveerden deze cocktail in de design glazen en karaf van Puik Art. Lees verder voor het recept.

Lees meer

10 cadeaus voor de man die alles heeft
10 cadeaus voor de man die alles heeft

14 december 2016

Uit onderzoek blijkt dat mannen bij het ontvangen van een cadeau ook wel eens denken: “What was she thinking?”.

Maar hè, dat is niet onze schuld. Dat heeft hij mooi aan zichzelf te danken. Want zeg nu zelf: het is niet dat onze mannen, zoons, vaders … bulken van de inspiratie als het op een cadeau voor zichzelf aankomt.

En dan heb ik het nog niet eens over die vage collega waar je een cadeau voor moet kopen of het lief van je dochter.

Hier komt hij dus, de cadeaulijst voor de man die alles heeft.

Lees meer